Samarbeid mellom kropp og sjel.

Sep 08, 2020

 

Sjelen din har en agenda for livet ditt.

Denne agendaen eller planen ble laget før du ble født. Sjelen vil hele tiden strebe etter å få gjennomført det som er nedtegnet i planen. Derfor vil sjelen plasserer deg foran utfordringer den mener at du trenger for vekst og utvikling i henhold til denne planen.

 

Sjelen streber alltid etter vekst og utvikling.

Enten du vil eller ikke, blir du plassert foran disse utfordringene. Du kan selvsagt i form av din frie vilje si at dette vil jeg ikke være med på og ta en annen retning enn det sjelen har valgt for dere (kropp og sjel sammen). Uansett vil sjelen prøve å "hinte til" livsoppgaven, veksten den vil dere sammen skal gjennomføre. Nettopp av den grunn er det:

  1. Viktig å vita at du ER en sjel.
  2. At det fins en plan for livet ditt.
  3. Det du går gjennom ikke er tilfeldig, men del av en større plan.

Sjelen vil mer enn alt annet at dere skal samarbeide om det!

Jeg spurte mesterguiden min Aya om hun kunne gi oss noen gode råd til hvordan vi kan få alle disse delene av oss til å samarbeide på en god måte.

Aya sier;

"Kjenn på følelsen av trygghet. Hent gjerne frem et bilde eller en episode i sinnet ditt der du følte deg trygg. Følelsen av å bli holdt rundt av trygge og sterke armer. Sitt i denne følelsen når du kontakter sjelen din. Si til deg selv at du kan slappe av når du nå tar kontakt med din beste venn. La trygghet få være den overordnede følelsen i all kontakt med sjelen, for da vil kroppen og sinnet slappe av på en god måte.

Trygghet får "piggene" til å trekke seg inn, den gir ro i hele systemet. Kjenn på trygghet når du tenker på at sjelen vil deg godt, at den aldri vil deg vondt selv om situasjonene du står i er både utfordrende og gjerne vond. For DET er ikke det samme som at den vil deg vondt. Føl forskjellen.

Len deg på sjelen i slike situasjoner. Den vet nøyaktig hva som trengs for å komme gjennom på best mulig måte."

 

 

Still så spørsmål til sjelen om det som er vanskelig og utfordrende.

Still spørsmål som:

  • "Hva treger jeg å vite angående/om......(situasjon/ relasjon osv)".
  • "Kan du forklare meg slik at jeg forstår?

Be den om å guide deg - lytt - utfør det du hører, føler og fornemmer. Selv om det føles fremmed, så vit at alt dette er medfødt. Vi skal ikke lære oss noe nytt, vi skal bare huske det igjen. 

Sjelen og intuisjonen henger tett sammen. Intuisjonen er kommunikasjonsverktøyet til både sjelen og guider/ hjelpere fra den andre siden. Jeg har både lest, studert og erfart gjennom regresjonsterapi at guidene våre gir oss utelukkende beskjed om å lytte innover i oss selv/ lytte til intuisjonen vår når vi vil ha hjelp og guiding fra enten sjelen eller fra dem. Intuisjonen er som en åpen kanal mellom deg og guidingen din. 

Skal vi få til dette og du ikke opplever at det kommer helt av seg selv, kan jeg ikke annet enn å anbefale å sitte i stillhet og lytte innover. Ikke la tankene få sette deg  ut, la de få komme og gå uten at du lar deg dra med. 

Jeg opplever at mange prøver å "formilde" meditasjon. At det høres så "alternativt" ut og at det passer bedre om en toner det ned da det for mange høres ut som en stor jobb å skulle "lære seg å meditere".

Jeg mener derimot at det er den beste måten å få denne kontakten på. Min erfaring er at med våre travle liv er det livsnødvendig å roe ned, sitte i stillhet (eventuelt med svak rolig musikk), puste med magen og lytte... Er du en av dem som synes det er utfordrende å sitte stille og som kjenner på mye tankesurr, er du nok en av dem som trenger det mest!

Jeg lover at når du først får kontakt, vil du aldri angre på jobben du la ned!

Klem fra Aina

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.