Sjelefamilie

Oct 08, 2020

På samme måte som vi har en familie her, har vi også en familie på den andre siden. 

Denne familien består av sjeler som er kommet omtrent like langt i utviklingen sin. Sjelefamilien har ofte de samme hovedtemaene de jobber med, og så er det individuelle forskjeller. Sjelene i din sjelefamilie er de du har inkarnert sammen med flest ganger, ofte hundrevis av ganger og dere kjenner hverandre veldig godt.

Dere hjelper hverandre i utviklingen ved å spille forskjellige roller mot hverandre i forskjellige liv. Dere har vært bror, søster, kjæreste, ektefelle, foreldre, besteforeldre, barn, tante, onkel, søskenbarn, nær venn osv i hverandres liv. 

 

Når dere inkarnerer sammen har dere planlagt hvordan dere skal hjelpe hverandre med de utfordringene og lærdommene dere trenger i det kommende livet. Det kan være forskjellige utfordringer og lærdommer, men det blir satt sammen slik at alle får det de skal. Genialt ikke sant? ..og litt av et puslespill!

Et eksempel: En sjel inkarnerer som mor til et barn der barnet har store utfordringer fysisk. Barnet sitter i rullestol og trenger full pleie døgnet rundt. Før dere kom til jorden, på den andre siden, ønsket den sjelen som er mor i dette eksempelet å kunne føle på det å kunne gi masse kjærlighet, helt uforbeholdent. Sjelen som inkarnerer som barnet trenger å føle på hvordan det er å ta i mot uforbeholden kjærlighet. Slik hjelper de to hverandre med det de begge trenger å lære og erfare. Dette var et ganske enkelt eksempel, men jeg tror jeg får frem poenget.

Av og til kan en føle en ekstra dyp kontakt med noen mennesker i livet sitt. Det kan være en eller flere. Ofte er denne personen en sjel som er i sjelefamilien din. Sjelen din kjenner den andre sjelen igjen på et dypere plan. Derfor kan en oppleve denne følelsen uten å helt forstår hvorfor.

 Har du en slik person i livet ditt?

God klem fra Aina 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.