Sjelskartet

Sep 18, 2020

 

Hva om livet er forutbestemt og ikke tilfeldig?

Livet vårt er ikke tilfeldig. Jeg tror ikke livet består av en rekke tilfeldigheter. Jeg har en tro på og en mening om at livet er nøye planlagt før vi blir født. 

 

Hva er et sjelskart?

Det er kartet over livet ditt som ble laget før du ble født. Dette kartet inneholder alle viktige hendelser, handlinger og personer. 

I planen er det forutbestemt hvem som blir foreldrene dine, søsknene dine og barna dine. Det gjelder også andre du møter gjennom livet; venner, kollegaer, kjærester, ektefelle, partnere osv. Ingenting av dette er tilfeldig. Alle mennesker, møter (av betydning) og hendelser er planlagt nøye gjennom sjelsplanen din. Det er litt av en jobb å få alt dette til å klaffe for deg og for alle andre som er involvert!

 

Hvem bestemmer hva kartet ditt skal inneholde?

Planen er nøye gjennomtenkt og planlagt av deg (som sjel) sammen med Mestrer, Guider og sjeler som er i din sjelefamilie. Planen er et samarbeid og ikke påtvunget noen.

Du har din egen sjelefamilie på den andre siden. Disse sjelene har du inkarnert med utallige ganger og du kjenner dem godt. Dere bytter på å være foreldre, barn, kjærester og nære venner for hverandre. Dere hjelper hverandre med utvikling og læring både på jorden og på den andre siden.

 

 

Kartet ditt inneholder også det vi kaller for karma. "Effekten av en persons handlinger gjennom alle inkarnasjonene". Karma kan ofte bli omtalt som "payback" eller noe som er ubehagelig eller vondt. Jeg vil heller si at karma er uforløste handlinger som du VELGER å gjøre noe med da du ikke er fornøyd med hvordan du løste denne oppgaven i et liv. Derfor tar du ofte med deg det uforløste (karma) inn i et nytt liv for å gjøre det bedre denne gangen.

  

Hvordan kan du få vite hva kartet ditt inneholder?

Regresjonsterapi. Her kan du få noen hint om hva som er av betydning for livet ditt. Du kan gå gjennom tidligere liv som vil ha sammenheng med, og gir forståelse av livet du lever i dag. Her kan du møte guidene/ Mestrene dine og få informasjon om det som er viktig for deg her og nå.

Har du repeterende mønster i livet ditt? Dette vil vise deg noe av planen og hva du trenger å erfare og lære i dette livet. 

Har du en eller flere i livet ditt du føler en dypere kontakt med? Den føles litt annerledes enn kontakten du har med andre, men det trenger ikke være ektefelle/ kjæreste eller barn selv om det gjerne er den første tanken som dukker opp. Denne personen/ disse personene har du  levd mange, mange liv (gjerne hundrevis!) med. Dere har en dyp relasjon som strekker seg langt utover det menneskelige planet. 

Er det gjentakende tema som dukker opp?

Er det noen utfordringer du til stadighet kommer opp i?

 Jeg synes det er fantastisk spennende å utforske og forstå mitt eget (sjele) liv. Det har gitt meg mange svar rundt personer og hendelser i livet mitt.

Jeg håper du vil sette av litt tid til å tenke litt dypere over spørsmålene. Svarene dine vil gi deg en åpning for å kunne forstå og se noe av din egen sjelsplan og som igjen kan gi deg noen svar på hvorfor livet ditt er som det er.

 

God klem fra Aina  

 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.